Bent u een van de mensen die de Vakantiespeelweek De Ronde Venen een warm hart toedraagt en wilt u ons financieel ondersteunen? Graag, zonder u hulp is het helaas niet mogelijk.

Groot of klein, alle bijdrages zijn welkom! U kunt de Speelweek helpen door een bedrag over te maken op IBAN nummer NL97RABO0149512848 t.n.v. de “Stichting Vacantiespeelweken te Vinkeveen”.

Wilt u de Vakantiespeelweek vanuit uw bedrijf of vereniging sponsoren? Dit kan zowel financieel als in ‘natura’. Als tegenprestatie plaatsen wij uw logo en/of link op onze website. Wellicht kunnen wij uw bedrijf nog meer bekendheid geven tijdens de Vakantiespeelweek. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen.

U kunt ook donateur worden door jaarlijks een bedrag te storten. Via het doorlopende machtigingsformulier kunt de Stichting Stichting Vacantiespeelweken Vinkeveen en Waverveen machtigen om een bedrag naar uw keuze 1x per jaar af te laten schrijven. U kunt het formulier getekend sturen naar jorge@vakantiespeelweek.nl

 

Sponsoren

Dit zijn de bedrijven en organisaties die de Vakantiespeelweek steunen:

 

To Top